Nur Fazura: I wasn’t drunk during club raid

15 Feb

(Malay Mail Via Thomson Dialog NewsEdge)
KUALA LUMPUR: Actress Nur Fazura Sharifuddin has refuted media reports that she was drunk and behaved violently towards a cameraman during a recent club raid.

The 22-year-old, who was Most Promising Actress at the 17th Malaysia Film Festival (for her debut movie, Bicara Hati) said the report was baseless and had malicious intent.

“It’s libellous to accuse me and my actress friend Sharifah Sofia Syed Hussein as being drunk and wildly pushing the TV camera,” she said yesterday.

Fazura admitted to being hauled up by police at the Bar Blonde nightspot in Jalan Doraisamy together with Sharifah Sofia at 3.45am last Saturday.

She claimed that they both went there to meet a female friend who was to leave for Australia for further studies.

Both were held together with 60 other patrons for not being able to produce their identity cards.

“It was a normal procedure.

Once our urine was tested (for dadah) and found to be negative, we were released about 6.30am,” said Nur Fazura.

The raid was conducted because the outlet, supposed to close at 3am, operated way past the hour.

Fazura, in a Press conference held at Aseana Cafe in KLCC, said she had lodged a report at the Taman Tun Dr Ismail police station to clarify the matter and clear her name.

“This kind of rumour is not only affecting me but my family too.” She hoped those responsible for the report would apologise to her publicly.

Fazura, who was with Sharidah Sofia and her lawyer, Fakhrul Azman Abu Hasan, however, maintained that she is not taking legal action against her accusers.

Two years ago, Fazura was involved in a club brawl with a housewife and her case is pending in court.

“I know I am being victimised just because the incident will be heard in court soon.

I am just a normal person who happens to be an actress.

Please give me some space to lead my life,” she said.

Fazura admitted that the first incident had affected her career and she has been labelled a “wild girl of the entertainment industry”.

“I was about to pick up the pieces and go on with my life and this has to happen to me again.” On the career front, Fazura said she will be acting in the Gol And Gincu TV series, hosting MTV Asia and doing a play soon.

Besides Bicara Hati, the Pahang born lass has also acted in Qais And Laila, and Gol And Gincu.

About these ads

87 Responses to “Nur Fazura: I wasn’t drunk during club raid”

  1. aiman December 22, 2006 at 3:19 pm #

    fazura…
    saya nie peminat awak…
    tp saya kecewa la dgn awak…

    saya ade tgk cerita lucah awak dgn seorg laki…

    saya x sangka itu awak..

    so

    skang nie saye nak tau…

    btol ke tu awak..

    • Su October 1, 2009 at 5:16 pm #

      Askum..bro klo ko nk tau fazura xpnah nk buat kja yg plik2..

  2. Gustav December 28, 2006 at 3:33 pm #

    Aiman,

    Apa la bangang nya soalan kau tu. Dah sah memang bukan dia dalam filem tu. Dia takkan cemarkan nama baik dia sendiri. Cuba la gunakan otak tu skit. Tanya la soalan yang membina sikit..

  3. Amira January 3, 2007 at 8:18 am #

    betul ke fazura minum arak masa kat disko.kalau betul memalukan orang islam jee…

    • Su October 1, 2009 at 5:20 pm #

      Mira xbaik ko ckp cm 2 kt fazura..

    • Ndi January 30, 2010 at 6:22 pm #

      tak perlu lah kau nak masukan nama Islam dalam ni…, kadang2 orang yg pandai berkata tu lebih teruk sikapnya. jadi lagi bagus urus kan diri sendiri saja… ini lah comment aku pertama di dalam internet, kerana aku rasa comment kau agak terlebih….. dan mungkin kau tak minat fazura jadi kau ckp mcm tu… jaga diri sendiri je lah cik adek…

    • mas April 3, 2010 at 1:37 am #

      tempat maksiat sapa suruh masuk? dah jadi camni baru nak kalut.

  4. Gustav January 3, 2007 at 8:19 am #

    Bodoh kan fazura tuu dah la cantik tapi otak tarak guna

  5. Jojo January 7, 2007 at 1:55 pm #

    Bodohnya ko gustav. Otak letak jamban ke?

  6. Run January 7, 2007 at 7:07 pm #

    tak kot.. dia letak kat peti ais :D

  7. fara March 6, 2007 at 11:27 pm #

    u know what..?
    suka hati die lah nk wat pe kan?
    die mabuk ke die ape kew?
    bkn nye die mabuk dpn korg n then ganggu hidup org kan?
    about v.lucah tuh…
    i pun pernah tgk..
    in fact i dh tgk byk artis punye v.lucah !
    ape nk heran?
    kolot lah korg nih..

    anw.fazura..no matter wht happen n rumours..

    u’re hot !

    n fasha bitch !
    hipokrit !

  8. goldilocks March 12, 2007 at 2:02 pm #

    i sokong fara,whatever fazura do..itu hak die,hanye tuhan je yg boleh menilai dia…

    fazura is gorgeous!!
    ske die..

  9. penyu March 14, 2007 at 7:53 am #

    fara, nape awak kater fasha bitch. isn’t she?i can’t believe it.

    for fazura, ireally like you in G & G.i have all the episod in season 1.i luv it.

  10. aZek March 15, 2007 at 2:13 pm #

    ya..i agree with u fara…fasha sandha..she just donno how to act…really hate her…!

  11. aZek March 15, 2007 at 2:14 pm #

    ya..agree with fara..fasha sandha..she just donno how to act…really hate her…!

  12. ajie March 19, 2007 at 10:19 pm #

    ala….ngada2 la dua2 org tu .ngedik je lebih.dedah sna sni.mcm xada agama lak.tak suke lah.

  13. Dodo March 20, 2007 at 12:21 pm #

    fazura sombong giler!!! kite senyum kat die , die wat bodo je..memule 2 suke lah kat die skrg ni nyampah giler… drama queen tul…budjet cun la 2…

  14. LaZySs March 26, 2007 at 4:35 am #

    weih!!!! melepet ar..aku nak tgk video die..
    melepet aku carik…tpi tak jumpe2 gak…>_

  15. keras April 3, 2007 at 4:51 am #

    dah namanya org ISLAM, bukan SELAM dia kena tau la menilai baik dan buruk. jd artis bkn platform nak buat x baik dan kita kena tegur dia jg.HAK adalah HAK tp klau dah smpai xtau nak beza ketul TAIK n ketul EMAS..apa kejadah namanya tu???

  16. natasha April 13, 2007 at 5:05 pm #

    oh my god.u guys are like so narrow-minded man.why do u have to care whatever she does.just let her lead her own life. in terms of her indecent way of dressing..its so obvious how girls are dressing up nowadays. havent you seen one before??Even the minah rempits are dressing way sexier than her..dont you guys know the real world out there..the social ill thats happening around us.its nothing to be ‘oohh…ahh’ about..its the fact so face it..no use commenting on that.its just a waste of time..u talking about agama and all?i thought talking behind people’s back is a sin…so what r u doing here then??look at yourself before judging other people.

  17. azri April 15, 2007 at 10:35 am #

    sy sntiasa follow prkmbangan awk…sy meminati awk dlm G&G dlm setiap series.wlwpn rmai pngkritik awk, sy hrp awk ambil ia sbg teras utk awk tigkatkn diri awk dlm lakonan.ttg attitude awk, awk kena sesuaikn dgn msyarakat kite yg mementingkn nilai2 murni dlm khidupan…..jika awk dilandasan yg btul, awk akn dpt mncorak kehidupan awk d mase hadapn nnti….** sy suke tgk awk pakai baju kurung…nmpk mcm prmpuan melayu trakhir.

  18. Azroy April 15, 2007 at 3:25 pm #

    i love bitchie gurls..don’t care which one coz fasha’s gorgeous,fazura’s hot!! wish could have both..lol!!

  19. nAEmAtUl April 18, 2007 at 4:13 am #

    hurm…wuteva ppl said bout fazura…i still like her..she’s damn adorable…cute gle…

  20. snowbell May 13, 2007 at 10:39 am #

    ala pe nk heran.bapak die ajaran sesat.fren of mine sekmpg dgn die.mmg akhlak x bpe elk. hrp mke je tp prangi donno wat 2 say..k cau…

  21. horny daddy :D May 18, 2007 at 1:16 am #

    ahahhah aku nak video tuh :D

  22. mentaloon May 18, 2007 at 3:45 am #

    mana aku nak cari video tu?..fazura or whatever please let me know thanx

  23. Bojourn May 25, 2007 at 6:21 am #

    ermmm…. satu bitch satu lagi hot… ermmmm tak tahan wa dengar

  24. kamal May 25, 2007 at 7:48 am #

    saye x percaya awk sejahat tu..

  25. awied May 31, 2007 at 1:55 pm #

    wat did u said huh?
    u think fazura will read all of above?
    stop dreamn man…
    nyway go on faz…
    im with u..
    hahaha
    knoe wut? i lov gol n gincu damn much!
    i can evn remmber every single words frm that mvie.series shit!
    try me?
    hm, ” eddy, we different now..i da xnk sume tu..
    im sory…”
    so how was it?
    ahakz

  26. dawie May 31, 2007 at 2:10 pm #

    faz or whoever,i wana ask sumthn..
    is faz came frm pekan?
    ive been told that pekan is not a city..
    so what is so confusing me till now is, where is faz hav studied?is she stop study as well? and is she graduated from any university@clge?
    cuz i was surprising with her english..that was not bad,man..and i heard frm a sources that her parents already divorce since she in school..and then she’s livng with her grandma in pekan.is she speakn english with her grandma?hahaha maybe..
    so whoever want to answer,plz write 4me….

  27. nono June 7, 2007 at 11:09 am #

    I dont think this site belongs to Fazura. Macam tipoooo je. Most of the entries are taken from news, mags, etc… Dont you think so, guys?

  28. Hotchezz June 8, 2007 at 1:06 pm #

    fullamak dasyat jugak korang ceta pasal fazura ni..anyway, u go girl. jgn peduli apa org cakap..

  29. MIZZ FADZZ June 9, 2007 at 1:23 pm #

    yup fazura.. ape pn org ckp psl u, wat donno jek… lame2 diam la tu. anyway just kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi.. br LAYAANNNNN….

  30. umar June 16, 2007 at 7:38 am #

    kita org Islam tegur je..kalau tak, yg lain dapat share dosa.

    dah sah2 fazura ni suka bermaksiat..kita tegur la. apa la org melayu buat kat kelab malam? aku tak caya ko ni tak penah mabuk2…artis kan…sedangkan sorang penyanyi nasyid yg famous gle pun minum..apatah lagi gadis kampung cam fazura.

    tak puas hati, email kat aku….hhahaoaoa

  31. rob June 17, 2007 at 5:35 am #

    betul kata umar tu. you dun simply call ppl stupid. it is our right (as muslim coz she is my sister) to advise her. if she wants to do whatever she wants, then she cant publish herself as being a muslim. anyway, alcohol drinking is regarded as being a heavy sin in Islam. so if she is rumoured to be drinking, how can i (or other muslims) jz lay back and watch her continue with her life. she is a public figure. u dun want to send the wrong kind of information about the non-muslims about such things. i dun dislike her instead i love her. if she is not aware of such things, maybe this would be the way to inform her about such wrongdoings.

    anyway, i hope the rumour are untrue. if it is, then i hope you can change fazura (even if only a bit). hope u succeed

  32. shahzeroul June 18, 2007 at 10:55 am #

    excuse me?u guys are imposible!!!
    arghh…sucks!!hei…4ur infrmation kn…nk wtpe sibuk2 psl org len?len kali jagela diri masing2…u guys memang terlalu bzbody..
    jgn trlalu nk mengutuk org…diri tu tgk sendiri dulu…u guys memang teruk!!!sucks might!!!

    anyway,psl senyum ke x senyum ke?sombong ke tak sombong ke?who cares?maybe time tu dia tgh period ke?having a bad day ke..ergh..u guys terlalu sibuk!!!

    nk bg cnth pun bglah yg elok2 sket ke?apa ke?pnyanyi nasyid minum arak?crazy!!!
    dh terang2an dia kte xminum…org tetap nak kate dia minum…hei, excuse me?laen kali dgr ckp dari empunya diri tu sendiri…dgr kate org..narrow minded btol!!!

    macamlah u guys tak penah gado…tikam2 lidah…
    nk kecoh2 pasal dia tu apsal?tak puas hati?nak fight?no problem…i memang tak puas hati ble org selalu salahkan org laen…kalau tak ada proof..thingking their are always right!!!macamlah perfect sgt!!!

    everybdy can say whatever their like..bt btl ke slh tu…blum tntu lagi…err…mlslah nk ckp dgn org yg trlalu bz bdy n narrow-minded macam u guys ni!

    4those yg sokong nur fazura…thanks a lot…
    i pun minat dia sangat…dia gorgeous!
    knape sume org suke wat fitnah dkt dia?maybe dia tu cantik…sume org jealous…i noe..

    * xpyh nk sibuk2 psl nur fazura…kalu minat..minat…kalu x..xyah minat!diam aje!makin byk citer…makin lebih2 plak korang ni…i memang x puas hati ble ada org kutuk nur fazura!!!

    dia tu remaja lagi…baru 24tahun…time dia masuk industri ni pun belas2 tahun…ingt snang ke nak jadi cam dia?kalu dia jd cam tu pn..dia tetap tabah..u guys bleh ke jadi cam dia?mcm2 fitnah, cerita xelok psl dia..but dia ttp jd peminat ramai producer n director tuk jdkn dia plakon dlm drama2 mlayu..

    bkn saje dia cantik…malah dia pandai bhgikan masalah dia~peribadi n keje…u guys boleh ker?
    nk kutuk org…nk kte org…tgk diri dulu…
    sori to say of all this…pk2 n renung2kn diri tu dulu…

  33. ayn June 20, 2007 at 7:08 am #

    i ske sgt kat fazura ni.cun gile…huhuhuhhuu.i ske lakonan die jadi jer..wawawa.tp jgn r terlibat ngan bende2 songsang kite ni rakyat malaysia yg bermaruah… k chow

  34. FAMIEYZA July 2, 2007 at 7:55 am #

    HELLO,
    HAI,FAZURA, miza minat sgt kt zura since tgk gol dan gincu. citer 2 pun syok. walau pepe pun citer yg kluar, jgn riso everything willbe ok. take k. your fan.

  35. jflizow July 8, 2007 at 3:03 am #

    Great village gurl, minta puji, and glamour ngan cerita bodohhhh, ada bakat tapi tidak di pakai…..
    crazy like paris hilton……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  36. subangjaya July 8, 2007 at 11:21 am #

    i know.. what a name… bad location too..

    anyways..

    ahahaa.. funny how i had to come across something stupid like this.. can’t still even believe there’s a page of alot people talkin a whole lotta shiet.. but it’s cool though`cause you get to leave comments… :) #e

    be`cause..

    twice upon a time.. we go way back.. it’s too bad ya’ll foos don’t know her.. got her wrong too.. she’s got it and she’s freakin cool..

    make it rain on these haters..

  37. Pureguyz July 9, 2007 at 2:11 am #

    aper la nak kecoh sgt pasal fazura ni.. kalau nak sangat rasa dia, pegi ajer la kat modestos bangsar malam minggu and kenal ngan dia,,, kalau nak lebey , tunggu la sampai dia lalok pas tu pandai2 la… besanyer senang jer nak dapat coz dia pun nak masa tu..

  38. purecunt July 9, 2007 at 11:09 pm #

    faz…. bodoh sial pureguyz nih…. buat promotion bagi kat bangsar…. nak kerja situ lah!

  39. hasha July 23, 2007 at 4:57 am #

    hey faz,
    i mmg minat u…xkesah la prangai u cmner pown..cuz u nih xhipokrit….bialah ape org nk ckp….ur da besh lah….SNAP!!!!

  40. Peminat Industri Perfileman Malaysia July 23, 2007 at 12:28 pm #

    Cukup2lah menfitnah dan memburukkan orang lain. Cermin2lah diri sendiri dulu. Jangan terlalu yakin yang anda dah perfect!

    Kalau iya pun nak menegur, tegurlah dulu minah2 rempit kat luar atau ramai lagi pelacur2 Islam di lorong2 yang mencemarkan pemandangan tanahair.

    Dan kalau betul nak tegur, jumpa Fazura sendiri, dan tegur dia face to face. Bukan melalui internet. Ini namanya mengumpat dan memburukkan org lain. Ringkasnya mungkin menfitnah, melainkan anda sendiri memang rapat dan kenal lama Fazura. Kalau anda mmg rapat dgn Fazura, mengapa harus dtegur through the internet? Apatah lagi yang hanya kenal Fazura melalui tabloid atau tv, dan baru sekali berjumpanya.

    Mengapa harus dikisahkan gadis kampung, pekan atau bandar? Adakah gadis bandar boleh bbuat keji sesuka hati tapi gadis kampung harus kesemua baik? Sikap dan prilaku bukan dilabel dari mana asal anda, tp berpunca dari didikan agama.

    Kalau betul nak tegur, ada caranya…

  41. lady July 29, 2007 at 10:21 am #

    Hehehe,
    mcm kelakr la baca semua comment org…
    I dunno either she bad or good…
    But we all human borns to make mistake..
    tapi kena la lps tu betulkan balik takkan selamanya buat benda jahat…
    people do change!!!
    Psal video tu i pernah watch tapi melalui hp…quit surprise..i just cant believe….
    If its true fazura then maybe she wanna gain experience with mat salleh lor..ahaks…
    Oh ya she also want to have absolute beautiful figure ma….sexs make people stay young!!!!

  42. ika July 30, 2007 at 12:31 am #

    i luuuuurve fazura!!!!!!!!! shez like the next generation for cosmo gerlz. beside being hot shez got her own style. so not typical like Errra or Siti.

  43. jana July 31, 2007 at 7:13 am #

    tak kisah la fazura nak wat apa pon…let she lead her own life…..yg penting she is really good in acting…..and at least she is not pretending like FS…hipokrit

  44. hamba ALLAH August 12, 2007 at 5:46 am #

    FAZURA..insaflah..tapi kalau rasa larat nak tanggung azab ALLAH kt akhirat esok..teruskan..

  45. dada August 15, 2007 at 8:45 am #

    go fazura…i love u..

    fasha..langsung x leh blah!

  46. dada August 15, 2007 at 8:46 am #

    fazura hawt giler…cantik….pandai berlakon…
    ehehe….dats y i minat dia..
    x suke fasha…menciiiiiiiii

  47. mimiE August 25, 2007 at 1:51 pm #

    faZura iTS HOt:>

  48. maddox August 26, 2007 at 7:47 am #

    i’m a muslim, and try to be a good one at that. granted, i have my slip ups and i’m not perfect. i try to pray 5 times a day and adhere to rights and wrongs according to the religion. i don’t judge others and i think all of you should not too. calling fazura deragatory names and leaving rude comments only reflect on your own shallow (or lack of) religious upbringing.

    i seriously pity all of you, and its time to reflect on your own sad, pathetic self-righteous selves.

  49. Mimi Uptown August 29, 2007 at 8:29 am #

    kite mnat gleeeeeer dgn Fazura.wlaupun attitude die camtu tapi skurang-kurangnyer die x hipokrit.baik tnjuk prngai sbnar dr buat baik kat dpan tp kat blkang,tuha jela y tau.Fazura mmang gorgeous.kite prnah jmpa face 2 face.kat Dmnsara Utama d 1Utama.mmang sweet.nyampah dgn Fasya.prsan bagus sgt.prangai kat blkang 2×5 je.mmber kite prnah jmpa Fasha kat club…

  50. matkebun August 29, 2007 at 2:04 pm #

    tah pape la korang ni!!

    biase ah tu! hidup kener enjoy beb! fazura just nak enjoy hidup die! ala.. yg lain lg trok! pakai je tudung, tp kuar paper romen kt taman! tah pape! tgk fazura, at least die lawa, buat kejer trok pon takpe aa!! ade org suke lg kt die! kalo org buruk bwat kejer burok camne? ape daaa!!!

    aku tak suke org narrow-minded.. sumer cam bagus!! kan fazura? cam bgs sial korang!

    kejer org2 ni nyakitkan atie org je…

    baik la org cam fazura..

  51. lont September 1, 2007 at 4:23 am #

    emmm kat sini semua cakap tentang baik buruk faz.. sumtimes people ni cakap org suka hati suka mulut.. kalau faz camtu korang peduli apa hidup dia biarla dia atur sendiri tak payah nak komen lebih2… kalau pun dia g disko ke minum alkohol ke… watever let her be herself at least she’s not a kind of ‘hipokrit’… at least kita nampak diri dia sebenar.. dia suka berpakaian camtu biarkanla… hidup dia diri dia.. bukannya dia kacau hidup korang….

    TO FAZ.. I LIKE THE WAY U ARE.. DONT CARE ABOUT WAT OTHER PEOPLE SAY JUZ DO WATEVER U FEEL U WANT TO DO BECAUSE THAT IS THE REAL YOU NO NEED TO HYPOCRITE TO MAKE PEOPLE SATISFIED.

    YOU GO GIRL…

  52. a fan September 3, 2007 at 7:49 am #

    hey you.

    it doesn’t matter what other people think of you. as long as you know that you’re not that kind of person, it’s gonna be fine.
    those people are just bored with their own lives and have nothing else to do so they invade yours.

    don’t worry, be happy:)

  53. lola September 4, 2007 at 6:33 pm #

    Seriously, why are you guys so narrow minded? Kenapa nak kacau orang lain. Fazura, I dont follow up with your work in the industry but I’m writing this cos I’m pissed with all this shit, also with the JAWI raid involving Jeslina Hashim. The Syariah court can and should enforce laws but NOT TO THIS EXTEND! We, as people have rights to go out have fun and do our own thing. If this is the way, why not put a NO MUSLIM sign outside every club! since there is no such law, we’re practically free to do wtv we want! and that jeslina is being charged for indecent behavior! wtf really. we are liberated, modernised women and we have our brains to think and decide for ourselves. No one has the right to tell us what we cant or can wear/do/talk about. we’re mature now. if we want to be what msia expects us to be, such tight laws should be cut off the charts! its totally unfair that we arent allowed to club and have fun or wear wtv we want to! yes i know islam is our main religion of msia. but HEL-LO, we own ourselves! why not retaliate and listen to these JAWI jerks? religion is something a person should have the right to decide! and no one should change that, not even the law. i’m really disappointed that even BBC NEWS is airing this shit about us. remember the good ol days when mahathir ws PM. where would we hear such controversies?? NEVER! so fazura, you just take care. ignore the press cos they’re all bunch of loser. you dont have to deny things if its not true. who the fuck cares if you were drunk? its freedom of action ok!

  54. AreT-Ra September 10, 2007 at 10:04 am #

    korang ni la kan
    aku cayer fazura
    dier takkan wat jht coz dier sbnnye baik gilera mner ko tau dier sombong
    kdg kdg basela org moody kan
    aku cayer dier
    n i hate fasha
    hipokrit

  55. marissa September 20, 2007 at 7:45 am #

    mana kotahu dia x wat jahat?ko serumah dgn dia ker?alah artis biasa ar mana dia nak ckp xbaik ttg dia so dah tentu dia sorok kn,artis ni bukan blh pakai…sume hipokrit!xperlu ckp fazura x perlu ckp fasha,sng citer all people!

  56. eboy September 26, 2007 at 2:28 am #

    what up!!!!
    to faz… ur nice but dun be such a bitch……

  57. hanah October 21, 2007 at 3:15 pm #

    what? faz did not graduated, she was kicked out of school in form 3. but who cares cause i heard she comes from a rich family..

  58. loloq November 9, 2007 at 9:43 am #

    korang ni semer bodoh mcm lembu lah…ader ker artist jd idola…..

  59. riesya November 23, 2007 at 2:19 pm #

    what da hellu guys here talkin bad things bout faz..as if u guys to baik sangat..at least faz is not pretending..if she’s a biatch she wont stay in dis industry for too long..come on la ppl..dun simply judge ppl by da controversy..

  60. naatt November 28, 2007 at 6:42 pm #

    You know what pisses me off the most reading all your comments? The fact that most of you don’t even know how to use proper English. No offence, but if you don’t even know basic English, don’t comment in English. And by basic English, i don’t mean knowing words like “yes”, “no” or “thank you”, i mean using proper grammar and vocabulary in the language.

    And as for Fazura’s actions, I guess its wrong for her to act that way if she claims to be a Muslim. But then again, its her life she’s living. Just pray that she chooses the right path as a Muslim before god takes back her life.

  61. kazz December 22, 2007 at 6:00 pm #

    hey naatt, fuck off,
    hey riesya, you stupid, you don’t know her.
    loloq, kau betul. diorang ni memang bodoh.
    marissa, i love you dear. semua artis malaysia rosak..
    AreT-Ra, losser..
    lola, Bitch like fazura.

    I KNOW THE REAL FAZURA.
    AND MOST OF MALAYSIAN ARTIST..

  62. kazz December 22, 2007 at 6:02 pm #

    #
    Mimi Uptown, di Ogos 29th, 2007 pada 8:29 am Kata:

    kite mnat gleeeeeer dgn Fazura.wlaupun attitude die camtu tapi skurang-kurangnyer die x hipokrit.baik tnjuk prngai sbnar dr buat baik kat dpan tp kat blkang,tuha jela y tau.Fazura mmang gorgeous.kite prnah jmpa face 2 face.kat Dmnsara Utama d 1Utama.mmang sweet.nyampah dgn Fasya.prsan bagus sgt.prangai kat blkang 2×5 je.mmber kite prnah jmpa Fasha kat club…
    <<<<<<<< aduh, baru member jumper dah kecoh,
    aku tiap malam jumpa muka minah2 senget ni kat club overdose, mender arr…

  63. Nelyshia December 25, 2007 at 2:10 pm #

    and now gorgeous you know what..even if i wasnt drunk or tipsy i will break the camera and that bloody cameraman..

  64. belen March 4, 2008 at 6:41 am #

    alaaaa… saya pun nk comment juge tapi da lambat la. tkpela saye nk cakp jgk.. lain kali nk clubbing ajak saye ye fazura. saye bosan ni kat rumah hari hari. tetapi saye heran jugak kenape mcm2 comment org kat awak. abe yang berbual bahase ingerris perfect2 pon ade. ape sajela malaysia ni skg. case india la, lucah la. saye pon nk jadi popular la. saye try tahan kencing satu minggu la. nnti saye suro tok buso talipon berita harian abe muke saye kat front page. c u soon fazura.

  65. deja March 21, 2008 at 6:34 am #

    hate that,artis islam wearing baju yg terdedah,,iuk.. like org x cukup kain,tak belajar fardu ain ke??? ingat tuhan is evreywhere..u can’t hide..,what ever i just tell what the true..

  66. yuko March 24, 2008 at 5:27 pm #

    korg nk mengate mcm la korg baek sgt kn?
    it”s true that what fazura’s did was wrong..tp x pyh la nk sebok2 psl die ckp this n that..everybody makes mistakes..korg kutuk2 mengate ni pn da bedose kn..
    like she said, she’s just a normal girl who happenes to be an artist..look around us..maksiat sini sane..
    pompuan pkai bj bukak2 jugak kan..if u wanna talk about sin..it’s between Allah and that particular person..ok!

  67. malro April 17, 2008 at 6:14 pm #

    hangpa ni duk mengata kat faz pashai pa?dah lama hidup?nnt shaya shumbat petai dlm mulut hangpa shorang2 mau?faz jgn dengaq ckp depa…shaya ada…shaya jd lobby guard faz…tidoq na….asslamulaikum

  68. malro April 17, 2008 at 6:18 pm #

    xshalah klau minat..Tuhan kurniakan perasaan…biaq p lah dia prangai dia mcm na pun…klau hangpa xpuas hati..mai shini..nnt aku tanjai kepala hangpa….faz kecik molek…

  69. mat May 26, 2008 at 2:56 am #

    wahai sekalian manusia..sesungguhnya kejayaan manusia hanya terletak pada agama..sejauh mana kita mentaati perintah allah dan mengikut cara nabi saw maka kita akan berjaya di dunia dan akhirat.
    kwn2 sekalian kt berhenti mengumpat artis..mari kita sama2 mendoakan mereka..dan berusaha mengajak mereka kearah kebaikan..kerana asebab kerjaya mereka ini membantu jentera2 kafir menghancurkan umat islam. sesungguhnya akhirat itu benar..mati itu benar..alam barzakh itu benar..padang masyar itu benar dan syurga & neraka itu benar..igt bahawa saat kematian seseorg datang bila2 masa shj. bertaubatlah sebelum terlambat.. sesungguhnya azab allah amat pedih. lihat lah segala ciptaan allah yg maha besar..

  70. derr July 22, 2008 at 8:55 am #

    tah pe2 tah korang sume ni..de nak kondem english org la..pe la bantai la labu..janji jge dr sendiri sdehhhhh…mmg la kne nshtkan die..dah nasht tu sdh la..tu pandai2 la die nak ikt ke x..die pon ade otak..klu x die x kan jd actress.. x gitu fazura.

  71. NoName August 20, 2008 at 3:16 am #

    fasha n fazura
    same je seksi
    poyo
    gedik
    dats all

    org dah tegur pun,
    mcm tu jgk
    seksi, gedik.

    haha… xley bla la korg2 yg backup fazura tuh,
    ntah hape2.
    yang backup2 tu ntah2 sjenis gak,
    wat2 bnd maksiat.
    sedar la sikit korg tu agama Islam
    m;benci maksiat.
    ni x…

    “itu hak dye.. biarlaa”
    “i ttp sokong u”
    “alaaa.. dye xhipokrit”

    poyo je nk backup org2 cmtuh.
    setan mmg seronok gile tgk korg sokong2 org wat maksiat cmtuh…

    hmmm…
    ape2 pon.
    aku harap minah 2 org tu
    berubah ler.

  72. Solehah August 20, 2008 at 3:29 am #

    i sokong u Mat & Noname. ntah apew la nak jadi dgn artis zaman skunk nih. especially pmpuan la. anyway, i penah tgk video fazura ngn mat salleh tu. mmg mcm muke fazura la. takde npak cm super imposed pun. alasan xhipokrit tu, what’s the point? bnd tu still dosa. dah taw awk tu artis, jge la sket pangai tuh. mmg la ramai insan lain buat maksiat. itula sume alasan artis skunk. yg plakon aduh saliha tu pun gune alasan yg same. but don’t make that as an excuse to do the same thing. bsame2lah b’ubah ke arah kebaikan…….

  73. sape2 September 4, 2008 at 5:57 am #

    aku tahu mana nak cari video fazura ngn mat salleh tuh..
    mmg tak senonoh..

  74. x February 21, 2009 at 9:03 am #

    aduh. lawak btol..takkan la tak pakai otak, pikir ckit, orang macam Fazura tu dah jelas2 kaki clubbing…kalau pegi clubbing, x minum x sah la. mane ade feel…ala, banyak pe artis kaki minum, clubbing…jgn la behave like an angel plak, deny…

  75. x February 21, 2009 at 9:03 am #

    aduh. lawak btol..takkan la tak pakai otak, pikir ckit, orang macam Fazura tu dah jelas2 kaki clubbing…kalau pegi clubbing, x minum x sah la. mane ade feel…ala, banyak pe artis kaki minum, clubbing…jgn la pura2 behave like an angel plak, deny…

  76. pria_pilihan March 31, 2009 at 12:22 pm #

    nur fazura memang best. my kinda gal. biasalah tu…..being naughty and bitchy. i think dia sengaja or maybe, restless. all she needs right now is a guy macam i lah.

    nur fazura belum ketemu lelaki yg gah macam i. i will make her happy kalau dia sudi jadi suri hidup i.

    nur fazura…i think i dah jatuh cinta kat you kot!

  77. siti November 11, 2009 at 10:14 pm #

    MAHA PENGAMPUN MAHA PENGASIH MAHA PENYAYANG ……KIBLAT DAN SYAHADAH DALAM HATI …

  78. amy April 13, 2010 at 4:29 am #

    wuteva u do i dont care, coz me myself drink what at alexis restaurant in great eastrn mall im lucky i neva get caught by the jawi people or police, skang kan zaman dah berubah helo? its 2010 now some pihak memanglah akan bisinglah komenlah biasalah mulut orang i yang bukan artis pun sampai skang orang duk ungkit bout my past, be strong and happy those people yang cakap pasal u tu dorang jealouslah

  79. daniel November 7, 2010 at 10:37 am #

    anyway, mmg i suke sgt ngn paras rupa dia.. ayu, lawa n comel kemelayuan.. hope dpt bini lawa mcm or lebih lawa dr dia…

    anyway i hope, hakikatny dia seorg yg baik…

  80. daniel November 7, 2010 at 10:38 am #

    i mmg suka wajah melayu, taste mmg melayu…

    ‘siapa bilang gadis melayu x menawan’

  81. ayom December 3, 2010 at 5:58 am #

    i luv u fazura

  82. Devin May 1, 2013 at 9:06 am #

    You really make it seem so easy with your presentation but I
    find this matter to be actually something which I think I
    would never understand. It seems too complex and very broad for me.
    I’m looking forward for your next post, I’ll
    try to get the hang of it!

  83. diy vertical garden youtube February 7, 2014 at 4:04 am #

    I appreciate, result in I discovered just what I was looking for.
    You have ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man.

    Have a nice day. Bye

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: