Nur Fazura @ MySelebriti

5 Oct

Sila baca berita-berita Fazura disini.

19 Responses to “Nur Fazura @ MySelebriti”

  1. ABDUL HADI October 22, 2007 at 7:04 am #

    HAI SAYE HADI DARI KEDAH

  2. am October 30, 2007 at 4:18 am #

    akak bila nak makan malam lg dgn saya hehehe…ingat x kita pernah mkn dgn abg ako mustafa & akak tina (my sis)…sy minat gila dgn lakonan akak…sy tahu akak kaya dgn gosip so jgn layan kan apa org kata…masuk telinga kanan, keluar telinga kiri..saya akan doakan akak fazura selalu..akak take cr…x lambatkan nak wish hari raya, Selamat Hari Raya….bye kakak…..

  3. am October 30, 2007 at 4:20 am #

    kakak kahwin nanti jangan lupa jemput saya ek….saya doakan kerjaya akak ok dan dapat bakal suami yang baik2 hehehehhe…😉

  4. am October 30, 2007 at 4:22 am #

    017-2813536

  5. ika November 28, 2007 at 12:58 pm #

    hai fazura. im a big fan of yours. u know i reely hate all this gossips about you. some times people are just being bitchy about everything! you noe wat gerl? just b yourself. to hell with all the gossips.

    lots of luvs huggies=kissses
    ika
    cheers.

  6. pu3 December 24, 2007 at 8:43 am #

    hye kak fazura..sy mint gler kt akk.akk sweet sgt,sy ske style akk…u’r my idol.. sy ske tgk lkonan akk dlm gol n gncu…n sy sntiase mngikuti prkembgn akk..
    all the best..

    PINK KISSES.
    pu3

  7. Nelyshia December 25, 2007 at 2:06 pm #

    Anyway fazura these people just need market and money so you know what tell them off yea babe!

  8. taufiq January 17, 2008 at 3:42 am #

    salam…
    hai fazura…
    bnyak2 besabar ye…
    saya tetap menjadi peminat awak..
    call@sms ya…
    0177316312

  9. randy February 1, 2008 at 1:09 am #

    bogel

  10. mat_baik2 February 10, 2008 at 5:31 am #

    nur fazura…i am sick of all those nasty gossips about you. i nak jadikan u permaisuri di dalam hidup i. i selalu impikan yg indah2 bersama you.
    i nak lotsa kids with you. i know you suka ramai anak. i am willing to provide you dengan tu.
    nur fazura…will you marry me?

  11. Spoogebob February 18, 2008 at 3:55 pm #

    this blog is gay!

  12. jiji July 22, 2008 at 5:13 pm #

    hai fazura, i dah tengok lah video sex u ngan orang putih.fuyoo berani mati rupanya kau ni ye siap hisap barang lagi…

  13. gambir December 13, 2008 at 7:15 pm #

    hi jiji,mana nak cari video clip fazura tu ye??
    aku dengar dia main dengan 2 orang skali.
    betul ke???
    share la dgn yg lain…aku pun nak tgk..
    ganaz giler babass minah fazura ni..
    muka innocent je dalam gol & gincu…

  14. Wankness October 16, 2009 at 7:18 am #

    Man this is hilarious. You guys cant stop worshipping her hahahaha

  15. smile November 10, 2009 at 9:54 am #

    dasat lah korang ni, bagus sangat ker die? Napa filem dia tak laku yek? Rating tiket rendah

  16. mirul September 15, 2010 at 1:26 pm #

    tak baik korang sume cakap cam tu, setiap manusia akan melakukan kesilapan, dan satu hari nanti tak mustahil kalaw yang jahat akan menjadi baik , sebaliknye lebih baik dari org yang baik, kita sebagai manusia tak ada hak untuk menghina sekalipun menentukan dosa dan pahala seseorang..

  17. alea October 25, 2010 at 11:02 am #

    salam,,
    xtau nk pnggl pe,,hihihi
    jaz nk ucap eppy go lucky,,sy mnat awk,,,
    u r ma idol,,,

  18. alea October 25, 2010 at 11:05 am #

    salam,,
    eppy go lucky,,\
    smile owez…hihihi
    sabar je ngn gosip2 2,,
    ujian drpd ALLAH

  19. wheelerjoyner79496 April 9, 2016 at 7:31 am #

    oi Robledo!ne ae, td joia?nmto fera seu laboratu00f3rio hein!nvou te dizer que tbm vou no show de goiania junto com a Saran^^< Click http://d2.ae/hool090730

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: